Rosiile se inmoaie o secunda in apa calda ca sa poata scoate mai usor pielita. Se taie felii si se aranjeaza in salatiera. Se taie ceapa solzisori fo
Rosiile se inmoaie o secunda in apa calda ca sa poata scoate mai usor pielita. Se taie felii si se aranjeaza in salatiera. Se taie ceapa solzisori foarte subtiri, la fel si usturoiul. Intr-un castron se freaca uleiul cu otetul, patrunjelul tocat, sare si piper. Se pune ceapa si usturoiul peste feliile de rosii si se toarna deasupra sosul.
Se serveste langa mancarurile cu legume si carne.
Alte retete:
Salata de sfecla rosie cu hrean Salata de castraveti Castraveti bulgaresti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii