Salata de rosii cu ceapa

Rosiile se taie in rondele groase care se asaza intr-un singur strat, pe un platou intins. Se presara deasupra ceapa si patrunjelul tocate marunt, du

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 rosii
  • 1 ceapa
  • 50-100 gr branza rasa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura otet
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Rosiile se taie in rondele groase care se asaza intr-un singur strat, pe un platou intins. Se presara deasupra ceapa si patrunjelul tocate marunt, dupa care se stropesc cu sosul realizat din ulei, otet si sare. Se orneaza cu branza rasa.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Placinta de dovleac Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc