Salata se spala si se taie bucati mai mari. Mararul se toaca, rosiile se taie felii. Jumatate din cantitatea de mere se curata si se rade, iar cealalt
Salata se spala si se taie bucati mai mari. Mararul se toaca, rosiile se taie felii. Jumatate din cantitatea de mere se curata si se rade, iar cealalta jumatate de taie in doua, se scoate cotorul si se feliaza. Intr-un vas se amesteca salata, rosiile, merele si jumatate din cantitatea de marar, peste care se toarna un sos format din sucul de lamaie, ulei si sare.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEste una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...
Desert prajitura Fantezie
Comentarii