Salata se spala si se taie bucati mai mari. Mararul se toaca, rosiile se taie felii. Jumatate din cantitatea de mere se curata si se rade, iar cealalt
Salata se spala si se taie bucati mai mari. Mararul se toaca, rosiile se taie felii. Jumatate din cantitatea de mere se curata si se rade, iar cealalta jumatate de taie in doua, se scoate cotorul si se feliaza. Intr-un vas se amesteca salata, rosiile, merele si jumatate din cantitatea de marar, peste care se toarna un sos format din sucul de lamaie, ulei si sare.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii