Se aleg rosii coapte, proaspete si tari, se spala bine se taie felii rotunde cu un cutit bine ascutit si se pun in salatiera la gheata. Ardeiul gras s
Se aleg rosii coapte, proaspete si tari, se spala bine se taie felii rotunde cu un cutit bine ascutit si se pun in salatiera la gheata. Ardeiul gras se spala bine, se taie rotocoale si se aseaza peste rosii. Din ulei, sare, piper si usturoiul pisat se prepara un sos care se toarna deasupra. Salata nu se amesteca pentru a nu se sfarima rosiile, se scutura numai de citeva ori castronul si se serveste imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaA fost foarte bun :)
Cod la cuptor si gratin de legume
Comentarii