Rosiile se scobesc de miez dupa ce se taie la fiecare un capacel. Se presara interiorul cu sare. Varza se taie fidea si se freaca bine cu sare, se ame
Rosiile se scobesc de miez dupa ce se taie la fiecare un capacel. Se presara interiorul cu sare. Varza se taie fidea si se freaca bine cu sare, se amesteca cu miezul rosiilor tocat, cu ardeii taiati fisii subtiri si patrunjel verde tocat. Galbenusul rascopt, trecut prin sita, se freaca cu mustar, otet, ulei, apoi se toarna sosul peste legume si se amesteca usor. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pune capacelul la loc si se aranjeaza rosiile pe o farfurie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii