Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul
Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul se curata, se spala si se rade pe o razatoare mica. Se ia un borcan si se pun in el alternativ randuri de hrean si sfecla, pana cand se umple.
Se toarna in borcan vinul rosu , fiert cu sarea, piperul si foile de dafin.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Muschi de porc la cuptor
Curcan umplut
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii