Salata de sfecla rosie

Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr sfecla rosie
  • 150 gr hrean
  • piper boabe
  • 1-2 frunze dafin
  • 1 pahar vin rosu
  • sare
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Se spala bine, se curata si se coace la cuptor, sfecla. Dupa ce este gata, se lasa sa se raceasca, apoi se rade sau se taie in fasii subtiri. Hreanul se curata, se spala si se rade pe o razatoare mica. Se ia un borcan si se pun in el alternativ randuri de hrean si sfecla, pana cand se umple.


Se toarna in borcan vinul rosu , fiert cu sarea, piperul si foile de dafin.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Muschi de porc la cuptor

Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc