Sfecla se spala bine si se pune la copt in cuptor. Cand coaja s-a inmuiat si este usor cocanta, sfecla este coapta. Eu o las cam 2 ore. Dupa ce se rac
Sfecla se spala bine si se pune la copt in cuptor. Cand coaja s-a inmuiat si este usor cocanta, sfecla este coapta. Eu o las cam 2 ore. Dupa ce se raceste, se rade prin razatoarea mica si se amesteca cu hreanul ras, sare dupa gust, otet si zahar, la fel dupa gust. Zaharul se pune optional, daca sefcla nu este suficient de coapta, matura (rosu inchis). Se aseaza in borcane si se serveste ca garnitura la fripturi, omlete, etc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii