Salata de sfecla rosie este usor de preparat. Aceasta contine, pe langa sfecla, hrean, ulei, otet, sare si zahar.
Salata de sfecla se face astfel: se coace sfecla rosie, apoi se curate de coaja si se rade pe razatoarea mare. Separat, se curata hreanul, se rade pe razatoarea mica si se presara apoi peste sfecla rasa. Se adauga sarea, zaharul, uleiul si otetul, dupa care se amesteca foarte bine. Salata obtinuta se pune in borcane, care se sterilizeaza intr-un vas cu apa, la foc potrivit.
Se serveste cu friptura la gratar sau cartofi copti.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIata inca o reteta cu motto-ul "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". ...
Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele
Comentarii