Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o
Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o farfurie. Se prepara sosul din ulei amestecat cu doua linguri zeama de lamaie, sare si piper si se toarna peste spanac. Se fierb ouale rascoapte, se taie sferturi si se asaza peste sos.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Spanac cu ochiuri
Lasagna cu spanac
Placinta cu spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii