Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o
Se spala spanacul frunza cu frunza sub jet de apa, la robinet, se opareste cu apa clocotita, in care s-a pus si sare, apoi se scurge si se pune intr-o farfurie. Se prepara sosul din ulei amestecat cu doua linguri zeama de lamaie, sare si piper si se toarna peste spanac. Se fierb ouale rascoapte, se taie sferturi si se asaza peste sos.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Spanac cu ochiuri
Lasagna cu spanac
Placinta cu spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii