Se spala, se curata si se taie in jumatati sparanghelul. Se pune apoi la fiert in apa cu sare, dupa care se scurge si se pune pe un platou. Trufele s
Se spala, se curata si se taie in jumatati sparanghelul. Se pune apoi la fiert in apa cu sare, dupa care se scurge si se pune pe un platou. Trufele se spala si se taie feliute subtiri si se adauga peste sparanghel. Se face un sos din ulei, otet, sare si piper si se toarna peste legume.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc
Cozonac moldovenesc
Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii