Se spala, se curata si se taie in jumatati sparanghelul. Se pune apoi la fiert in apa cu sare, dupa care se scurge si se pune pe un platou. Trufele s
Se spala, se curata si se taie in jumatati sparanghelul. Se pune apoi la fiert in apa cu sare, dupa care se scurge si se pune pe un platou. Trufele se spala si se taie feliute subtiri si se adauga peste sparanghel. Se face un sos din ulei, otet, sare si piper si se toarna peste legume.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc
Cozonac moldovenesc
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii