Curatam telinele, le spalam, le taiem pestisori si se pun sa fiarba cu eapa pregatita la fel si cu apa cit sa le acopere. Cind zarzavatul s-a inmuiat,
Curatam telinele, le spalam, le taiem pestisori si se pun sa fiarba cu eapa pregatita la fel si cu apa cit sa le acopere. Cind zarzavatul s-a inmuiat, se adauga maslinele fara simburi si date in clocot separat, o foaie de dafin si putina sare, apoi se lasa sa fiarba acoperit pina cind
zarzavatul este bine fiert. Se adauga uleiul, se ia cratita de pe foc si se raceste salata, care se pune in salatiera, se acreste cu zeama de la jumatate de lamiie si se acopera cu patrunjel verde tocat fin.
Se lasa la rece o ora, dupa care se poate servi.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Ciorba de loboda
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii