Curatam telinele, le spalam, le taiem pestisori si se pun sa fiarba cu eapa pregatita la fel si cu apa cit sa le acopere. Cind zarzavatul s-a inmuiat,
Curatam telinele, le spalam, le taiem pestisori si se pun sa fiarba cu eapa pregatita la fel si cu apa cit sa le acopere. Cind zarzavatul s-a inmuiat, se adauga maslinele fara simburi si date in clocot separat, o foaie de dafin si putina sare, apoi se lasa sa fiarba acoperit pina cind
zarzavatul este bine fiert. Se adauga uleiul, se ia cratita de pe foc si se raceste salata, care se pune in salatiera, se acreste cu zeama de la jumatate de lamiie si se acopera cu patrunjel verde tocat fin.
Se lasa la rece o ora, dupa care se poate servi.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Ciorba de loboda
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii