Telinele se curata si se taie in forma de chibrituri. Se spala un mar si se rade, se curata nucile si se taie felioare. Se prepara maioneza din 2 galb
Telinele se curata si se taie in forma de chibrituri. Se spala un mar si se rade, se curata nucile si se taie felioare. Se prepara maioneza din 2 galbenusuri, ulei, zeama de lamaie, sare, piper. Se amesteca telina cu marul si nucile si apoi cu doua linguri maioneza.
Se aranjeaza pe un platou si se acopera cu un strat subtire de maioneza.
Alte retete de salate:
Salata de telina si morcov
Salata greceasca
Salata de rosii si anghinare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii