Se aleg teline fragede, se curata si se tin timp de o ora in apa rece. Dupa aceea se taie subtire, ca fideaua, se sareaza putin si se mai lasa sa stea
Se aleg teline fragede, se curata si se tin timp de
o ora in apa rece.
Dupa aceea se taie subtire, ca fideaua, se sareaza
putin si se mai lasa sa stea 10 min, dupa care se
amesteca cu merele taiate la fel (fidea) si cu sosul
format din galbenusurile de oua, mustarul, uleiul si 4 lg zeama de lamaie
Alte salate recomandate
Salata varza
Salata ciuperci
Salata cruditati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii