Telina se incalzeste in cutie, intr-un vas cu apa clocotita. Cascavalul ras se amesteca omogen cu sosul bechamel, apoi se incalzeste amestecul la bai
Telina se incalzeste in cutie, intr-un vas cu apa clocotita. Cascavalul ras se amesteca omogen cu sosul bechamel, apoi se incalzeste amestecul la bain-marie. Se unge o tigaie cu unt si se pune telina. Se presara cu boia si se toarna deasupra sosul de cascaval. Se lasa la gratinat.
Salata se serveste calda.
Alte retete:
Varza calita Zacusca cu fasole Placinta de dovleac

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii