Telina se incalzeste in cutie, intr-un vas cu apa clocotita. Cascavalul ras se amesteca omogen cu sosul bechamel, apoi se incalzeste amestecul la bai
Telina se incalzeste in cutie, intr-un vas cu apa clocotita. Cascavalul ras se amesteca omogen cu sosul bechamel, apoi se incalzeste amestecul la bain-marie. Se unge o tigaie cu unt si se pune telina. Se presara cu boia si se toarna deasupra sosul de cascaval. Se lasa la gratinat.
Salata se serveste calda.
Alte retete:
Varza calita Zacusca cu fasole Placinta de dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii