Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sa
Trufele, ciupercile si telina se spala, se cuarat si se taie fideluta. Cartofii si anghinarea se spala, se curata, apoi se fierb separat in apa cu sare. Dupa ce s-au racit, cartofii se taie cubulete, iar anghinarea se taie feliute lungi. Hatmatuchiul sau patrunjelul se spala si se toaca marunt. se pun toate ingredientele de mai sus intr-un castron si se toarna peste ele sosul vinegreta, din ulei, otet, sare si piper.
Se amesteca usor si se orneaza cu hatmatuchi. Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii