Untisorul se spala bine si apoi se scurge de apa. Se amesteca frunzele cu patrunjelul si mararul verde tocate marunt si se adauga peste un sos prepar
Untisorul se spala bine si apoi se scurge de apa. Se amesteca frunzele cu patrunjelul si mararul verde tocate marunt si se adauga peste un sos preparat din otet sau zeama de lamaie, ulei si sare. Se amesteca bine salata si se asaza intr-o salatiera.
Se serveste cu diferite fripturi.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii