Se ia branza si se piseaza cu o furculita pana devine marunta, dupa care se taie rosile in feli subtiri, castravetele in feli subtiri, ceapa in bucate
Se ia branza si se piseaza cu o furculita pana devine marunta, dupa care se taie rosile in feli subtiri, castravetele in feli subtiri, ceapa in bucatele marunte, dupa care se adauga sarea si uleiul.
In cazul in care salata este prea sarata sau uleioasa se adauga apa pana e buna salata
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii