Varza se curata de frunzele vestede si se spala. Se scoate apoi cotorul si se taie fideluta. Se pune apoi intr-un castron, se sareaza si se lasa sa s
Varza se curata de frunzele vestede si se spala. Se scoate apoi cotorul si se taie fideluta. Se pune apoi intr-un castron, se sareaza si se lasa sa stea asa 10 minute. Se scurge de zeama lasata si se adauga uleiul si otetul diluat.
Se serveste langa diferite fripturi, gratare si mancaruri cu carne.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Chiftele Muschi de porc la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii