Se spala varza si se stoarce bine. Se toaca fin si se adauga cimbrul, uleiul si piperul. Se amesteca bine si se serveste.
Se spala varza si se stoarce bine. Se toaca fin si se adauga cimbrul, uleiul si piperul. Se amesteca bine si se serveste.
Se foloseste ca garnitura la mancarurile de porc sau la fasolea batuta.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii