Se taie varza in felii subtiri, ca scobitorile si se amesteca cu putina sare, cu 2-3 linguri ulei si otet dupa gust.
Se taie varza in felii subtiri, ca scobitorile si se amesteca cu putina sare, cu 2-3 linguri ulei si otet dupa gust.
Se serveste langa mancarurile cu legume, carne si fripturi.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Galuste cu prune
Cartofi la cuptor
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii