Varza cruda se taie fidea, apoi se pune in salatiera, se sareaza si se pipereaza. Peste ea se toarna uleiul si otetul; se presara chimenul. In loc de
Varza cruda se taie fidea, apoi se pune in salatiera, se sareaza si se pipereaza. Peste ea se toarna uleiul si otetul; se presara chimenul. In loc de ulei, otet si chimen, se poate amesteca cu ½ pahar de maioneza subtire sau cu un sos facut din ½ pahar smintina, amestecata cu 1 lingurita mustar si verdeata tocata Se decoreaza cu felioare de rosii si masline.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii