Se curata, se spala si se toaca fideluta varza. Se pune apoi in apa clocotita cu sare si se lasa la fiert 15 minute. Se lasa la racit, si se pune apo
Se curata, se spala si se toaca fideluta varza. Se pune apoi in apa clocotita cu sare si se lasa la fiert 15 minute. Se lasa la racit, si se pune apoi intr-o salatiera. Se presara cu piper, sare si ulei dupa gust. Se amesteca bine si se toarna zeama de lamaie.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Curcan umplut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii