Se curata, se spala si se toaca fideluta varza. Se pune apoi in apa clocotita cu sare si se lasa la fiert 15 minute. Se lasa la racit, si se pune apo
Se curata, se spala si se toaca fideluta varza. Se pune apoi in apa clocotita cu sare si se lasa la fiert 15 minute. Se lasa la racit, si se pune apoi intr-o salatiera. Se presara cu piper, sare si ulei dupa gust. Se amesteca bine si se toarna zeama de lamaie.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Curcan umplut
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAbia asteptam sa testez niste turte la Panini Maker Breville, iar rezultatul a fost peste asteptari de bun. Gata, de acum la...
Turte din aluat de paine, la Panini Maker Breville
Comentarii