Se curata, se spala si se taie in jumatate varza, apoi se taie fideluta, se presara sare fina si se pune intr-o salatiera. Separat se spala marul si s
Se curata, se spala si se taie in jumatate varza, apoi se taie fideluta, se presara sare fina si se pune intr-o salatiera. Separat se spala marul si se rade cu tot cu coaja si se adauga in salatiera. Sosul: uleiul, sarea, piperul (sau optional chimen pisat) se amesteca cu cateva picaturi de otet balsamic (sau lamaie) si se toarna peste salata de varza. Se amesteca si se serveste imediat sau dupa ce s-a mai racit la frigider.
Se poate garnisi cu cateva feliute de gogosar rosu si cateva feliute de ardei verde.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albineChiflele pot fi servite la pachet, la micul dejun sau cina. Reteta apartine Timeei-painici umplute cu branza si ciuperci....
Chifle umplute cu ciuperci si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii