Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce. Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare
Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce.
Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cit trebuie.
Se toarna otetul clocotit peste varza si se amesteca bine citeva minute, cu o lingura si furculita de lemn sau material plastic.
Varza astfel pregatita se poate tine la rece in borcane bine acoperite si citeva saptamani.
Inainte de a servi la masa se adauga uleiul.
Pofta buna!
Alte retete salate gasiti aici:
Salata de legume
Salata de icre de crap cu ceapa
Salata de gulii
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEu ador dovleceii umpluti, cu putin iaurt si marar deasupra, o nebunie!
Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L DigitalPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii