Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce. Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare
Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce.
Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cit trebuie.
Se toarna otetul clocotit peste varza si se amesteca bine citeva minute, cu o lingura si furculita de lemn sau material plastic.
Varza astfel pregatita se poate tine la rece in borcane bine acoperite si citeva saptamani.
Inainte de a servi la masa se adauga uleiul.
Pofta buna!
Alte retete salate gasiti aici:
Salata de legume
Salata de icre de crap cu ceapa
Salata de gulii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii