Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce. Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare
Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce.
Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cit trebuie.
Se toarna otetul clocotit peste varza si se amesteca bine citeva minute, cu o lingura si furculita de lemn sau material plastic.
Varza astfel pregatita se poate tine la rece in borcane bine acoperite si citeva saptamani.
Inainte de a servi la masa se adauga uleiul.
Pofta buna!
Alte retete salate gasiti aici:
Salata de legume
Salata de icre de crap cu ceapa
Salata de gulii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii