Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce. Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare
Se taie varza foarte fin. Se sareaza, se amesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce.
Se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cit trebuie.
Se toarna otetul clocotit peste varza si se amesteca bine citeva minute, cu o lingura si furculita de lemn sau material plastic.
Varza astfel pregatita se poate tine la rece in borcane bine acoperite si citeva saptamani.
Inainte de a servi la masa se adauga uleiul.
Pofta buna!
Alte retete salate gasiti aici:
Salata de legume
Salata de icre de crap cu ceapa
Salata de gulii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii