Se taie. varza foarte fin, se sareaza, se stoarce si apoi se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cat trebuie. Se toarna otetul
Se taie. varza foarte fin, se sareaza, se stoarce si apoi se pune la foc sa fiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cat trebuie.
Se toarna otetul clocotit peste varza si se amesteca bine citeva minute, cu o lingura si furculita de lemn sau, material plastic.
Separat se rad merele pe razatoare si se amesteca
cu varza. Se adauga uleiul. Se aseaza varza in salatiera, iar pe margini se presara hrean ras.
Salata astfel pregatita este mult mai gustoasa.
Pofta buna!
Alte retete salate recomandate:
Salata mexicana de cartofi dietetica
Salata de morcovi
Salata creveti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii