Se dau pe razatoare toate cele de mai sus se codimenteaza. Se lasa 2 ore.
Se dau pe razatoare toate cele de mai sus se codimenteaza. Se lasa 2 ore.
Se poate consuma simpla sau garnitura la diverse fripturi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaO painica delicioasa, consistenta si foarte aromata, nu foarte crescuta deoarece contine multa faina de secara si tarate, dar...
Paine cu fibre
Comentarii