Vinetele se coc, se curata, apoi se lasa pe tocator la scurs. Rosiile se pun intr-o tava si se coc in cuptor. Cand s-au inmuiat se scot si se curata d
Vinetele se coc, se curata, apoi se lasa pe tocator la scurs. Rosiile se pun intr-o tava si se coc in cuptor. Cand s-au inmuiat se scot si se curata de coaja, apoi se toaca foarte marunt. Vinetele se bat bine cu sare si cu ulei pana se albesc. Acum nu a mai ramas decat sa se amestece vinetele cu rosiile, delicat si sare daca mai trebuie.
Se serveste cu ceapa tocata foarte fin, ardei iute si paine prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii