Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Salata de vinete de post are mai multe variante dintre care puteti alege ceea ce preferati. Se coace vanata pe aragaz si se pune intr-un prosop de bucatarie.
Cand s-a racit cat de cat se descojeste.
Se toaca sau se da prin robot.
Se da ceapa pe razatoare si se adauga la vinete.
Se adauga si uleiul putin cate putin ca la maioneza.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Varianta 2
Daca nu tineti post se omite ceapa si uleiul si se adauga 1/4 cana de maioneza.
Varianta 3
Se adauga, ceapa, uleiul si maioneza, tod la fel daca nu tineti post sau folositi maioneza vegetala.
Salata de vinete de post se serveste cu paine.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAm mai scris despre proprietățile năutului în rețetele mele, dar am să vă reamintesc câteva pe care le...
Mancare de post- naut in stil orientalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii