Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga pe o planseta de lemn. In acest timp se fierb rosiile si se trec prin strecuratoare, se c
Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga pe o planseta de lemn. In acest timp se fierb rosiile si se trec prin strecuratoare, se coc ardeii, se curata si se taie felii subtiri ca taiteii. Se taie ceapa marunt, se prajeste in ulei fierbinte pina ce se inmoaie, se adauga vinetele tocate, ardeii taiati, bulionul de rosii si sarea. Se lasa sa se prajeasca amestecind mereu cu lingura, pina ce scade bulionul.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii