Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga pe o planseta de lemn. In acest timp se fierb rosiile si se trec prin strecuratoare, se c
Se coc vinetele, se curata fierbinti si se lasa sa se scurga pe o planseta de lemn. In acest timp se fierb rosiile si se trec prin strecuratoare, se coc ardeii, se curata si se taie felii subtiri ca taiteii. Se taie ceapa marunt, se prajeste in ulei fierbinte pina ce se inmoaie, se adauga vinetele tocate, ardeii taiati, bulionul de rosii si sarea. Se lasa sa se prajeasca amestecind mereu cu lingura, pina ce scade bulionul.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii