Salata flamanda

Se pun intr-o salatiera andivele taiate fasii late si cartofii fierti si taiati julien. Sepele se curata, se coc la cuptor si se pun la racit.Se scob

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 andive
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 100 gr file de peste alb
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se pun intr-o salatiera andivele taiate fasii late si cartofii fierti si taiati julien. Sepele se curata, se coc la cuptor si se pun la racit.Se scobesc apoi cu o lingurita, iar miezul scos si carcasa de ceapa se vor prepara diferit. Fileul de peste se taie cubulete si se prajeste apoi in 2 linguri de ulei. Verdeata se spala si se toaca marunt. Se amesteca intr-un alt vas miezul de ceapa coapta, pasat cu furculita, cu pestele crutoane si cu putina verdeata. Se umplu cele doua carcase de ceapa cu aceasta compozitie si se asaza in salatiera, langa andive si cartofi. Deasupra se presara verdeata tocata si se stropeste cu sos vinegreta, preparat din ulei, otet, sare si piper.


Se serveste salata imediat.

Alte retete culinare:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori