Salata flamanda

Se pun intr-o salatiera andivele taiate fasii late si cartofii fierti si taiati julien. Sepele se curata, se coc la cuptor si se pun la racit.Se scob

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 andive
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe mari
  • 100 gr file de peste alb
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se pun intr-o salatiera andivele taiate fasii late si cartofii fierti si taiati julien. Sepele se curata, se coc la cuptor si se pun la racit.Se scobesc apoi cu o lingurita, iar miezul scos si carcasa de ceapa se vor prepara diferit. Fileul de peste se taie cubulete si se prajeste apoi in 2 linguri de ulei. Verdeata se spala si se toaca marunt. Se amesteca intr-un alt vas miezul de ceapa coapta, pasat cu furculita, cu pestele crutoane si cu putina verdeata. Se umplu cele doua carcase de ceapa cu aceasta compozitie si se asaza in salatiera, langa andive si cartofi. Deasupra se presara verdeata tocata si se stropeste cu sos vinegreta, preparat din ulei, otet, sare si piper.


Se serveste salata imediat.

Alte retete culinare:

Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc