Se pun intr-o salatiera andivele taiate fasii late si cartofii fierti si taiati julien. Sepele se curata, se coc la cuptor si se pun la racit.Se scob
Se pun intr-o salatiera andivele taiate fasii late si cartofii fierti si taiati julien. Sepele se curata, se coc la cuptor si se pun la racit.Se scobesc apoi cu o lingurita, iar miezul scos si carcasa de ceapa se vor prepara diferit. Fileul de peste se taie cubulete si se prajeste apoi in 2 linguri de ulei. Verdeata se spala si se toaca marunt. Se amesteca intr-un alt vas miezul de ceapa coapta, pasat cu furculita, cu pestele crutoane si cu putina verdeata. Se umplu cele doua carcase de ceapa cu aceasta compozitie si se asaza in salatiera, langa andive si cartofi. Deasupra se presara verdeata tocata si se stropeste cu sos vinegreta, preparat din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii