Se spala salata si se taie in fasii lungi, se feliaza ardeii, castravetii si rosiile. Ceapa se curata si se taie inele. Toate legumele se amesteca int
Se spala salata si se taie in fasii lungi, se feliaza ardeii, castravetii si rosiile. Ceapa se curata si se taie inele. Toate legumele se amesteca intr-un castron, peste care se pune piperul si sarea, se stoarce lamaia si se stropeste cu ulei, dupa care se asaza maslinele si se sfarama branza de oaie care se imprastie peste salata.
Se serveste ornata dupa preferinta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii