Salata greceasca este o salata viu colorata, apetisanta, care te imbie sa te infrupti din ea oricat de satul ai fi. Si chiar daca n-ai imancat, aceasta salata este destul de satioasa incat sa nu simti nevoia de altceva.
Mod de preparare:
Se spala salata creata, frunza cu frunza. Se taie partile mai tari. Se usuca cu un servet curat frunzele de salata, inainte de a fi puse in bol. Se rup cu mana sau, cine prefera, se taie fin cu un cutit ascutit, dupa care se adauga intr-un bol sau o farfurie adanca. Se spala ceapa, se taie "mustatile" sau radacinile si varfurile frunzelor. Se taie marunt si se adauga in bol. Se adauga uleiul, otetul, sarea si piperul. Se amesteca cu doua spatule. Se adauga la final branza taiata in cubulete.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei delicioase.
Salata greceasca se serveste rece, turnand dressingul chiar inainte de servire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii