Aceasta salata de legume cu rodie este o salata ce imbina mai multe culturi. Este foarte colorata, consistenta, iar de sanatoasa nici nu mai vorbim.
Caleste ceapa, ghimbirul si ardeiul iute pentru 5 minute, sau pana cand ceapa incepe sa devina transparenta. Adauga boabele de fasole si mai prajeste pentru inca 5 minute pana cand devin aurii. Adauga garam masala si sare si piper dupa gust daca mai e nevoie, mai lasa pe foc 1 minut dupa care lasa-l deoparte sa se raceasca.
Combina castravetele, rosiile, sucul de lamaie si coriandrul maruntit intr-un bol. Imparte in 4 farfurii, pune deasupra amestecul de fasole (impartit in 4), cate o lingura de iaurt si semintele de rodie.
Prajeste lipia pe ambele parti pana devine crocanta, imparte-o in 4 si pune o felie pe fiecare farfurie. La fel de bine poti sa pregatesti niste crochete daca doresti.
Salata indiana aromata se serveste imediat. Daca renunti la iaurt poate fi servita si in zilele de post.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii