Feliile de paine se taie cubulete cat mai mici, se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Se usuca in cuptor l
Feliile de paine se taie cubulete cat mai mici, se pun in tava de la aragaz pe hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Se usuca in cuptor la foc mic timp de 1 ora. Morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mica. Varza si salata spalate si scurse se taie fideluta. Sunca se taie julien. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Cand s-au racit si crutoanele, se amesteca toate ingredientele intr-un castron mare.
Pentru sos se amesteca toate ingredientele.
Sosul se pastreaza separat si se pune pe salata doar la servire pentru a nu se inmuia ingredientele.
Se serveste adaugand sosul in farfurie.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii