Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondel
Cartoii fierti se taie cubulete si se pun intr-o salatiera. Se adauga merele tocate tot cubulete, castraveciorii murati tocati si ceapa taiata rondele. Se toaca marunt patrunjelul si se pune peste restul ingredientelor iar pestele se fierbe sau se frige si se adauga jumatate din el la amesteva. Restul de peste se foloseste la ornat. Se prepara un sos din otet, ulei, verdeata tocata marunt, sare si piper si se pune peste ingredientele din salatiera.
Se orneaza salata cu sfecla taiata fin si restul de peste. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Ciorba radauteana
Rulada de porc
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii