Salata pastel de primavara cu muschiulet de porc este o reteta de salata delicioasa si aspectuoasa, perfecta pentru o masa usoara dar consistenta.
O salata usoara, ca de primavara, dar satioasa, este intotdeauna o idee salvatoare pentru mesele din zilele toride de vara. Ca sa obtii un rezultat a-la-chef, secretul este sa alegi cu grija ingredientele. Iti recomandam muschiuletul de porc din Carmangeriile Selgros unde gasesti intotdeauna carne proaspata si de calitate pentru mesele pregatite in familie sau intre prieteni.
Mod de preparare
Carnea se frige la gratar, dupa care se condimenteaza. Se lasa sa se raceasca.
Legumele se rumenesc la gratar, se presara pe toata suprafata cu plantele aromate taiate marunt si ulei de masline.
Cand s-au racit complet, legumele si carnea se taie cuburi sau alte forme dorite, se adauga uleiul de masline, otetul balsamic alb si plantele aromate, apoi se condimenteaza. Se lasa inca 5 minute la rece inainte de a fi servita. Eu am folosit pentru decor fasii de ardei gras si flori comestibile deshidratate.
Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii