Intr-un bol, amestecam ingredientele pentru sos in aceasta ordine: sare, piper, mustar, otet balsamic, sos tabasco si ulei de masline extravirgin. Ame
Intr-un bol, amestecam ingredientele pentru sos in aceasta ordine: sare, piper, mustar, otet balsamic, sos tabasco si ulei de masline extravirgin.
Amestecam bine cu ajutorul unei furculite si a unei linguri, pana cand veti obtine un sos omogen, de culoare aurie.
Adaugam peste sos salata rucola.
Taiem rosiile uscate in felii subtiri si puneti-le pe prosciutto crudo.
Deasupra, asezati putina salata rucola condimentata.
La sfarsit, taiati bucati lungi de mozarella si puneti-le peste salata.
Alte retete cu salate
Salata de cartofi
Salata de icre
Salata de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii