Se fierb cartofii in coaja, cu morcovul. Se taie apoi in bucati mici, se adauga mazarea, ardeiul taiat marunt, patrunjelul si sarea. Se adauga otetul
Se fierb cartofii in coaja, cu morcovul. Se taie apoi in bucati mici, se adauga mazarea, ardeiul taiat marunt, patrunjelul si sarea. Se adauga otetul in maioneza, dupa care se toarna peste amestecul de legume.
Pentru servire, se pune amestecul in jumatati de rosie. Se decoreaza cu frunze de salata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii