Salata de ridichi este o buna garnitura pentru mancarurile cu carne.
Se inlatura frunzele si mustatile ridichiilor, se spala, se sterg si se trec prin razatoarea cu ochiuri mari. Se toaca marunt si ceapa se adauga peste ridichii.
Intr-un borcan cu filet sau in blender, se pune sucul strecurat al lamaii, sare, piper si se adauga uleiul. Se agita bine borcanul pentru ca amestecul sa se emulsioneze.
Sosul se toarna peste ridichii, se amesteca si se lasa 15 minute la rece pentru ca gusturile sa se armonizeze; datorita lamaii, ridichiile se vor fragezii putin.
Salata se serveste ca atare sau drept garnitura.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si mereSalam de biscuiţi reţetă. Gustul copilariei intr-un desert delicios ,ieftin si rapid
Salam de biscuiţi reţetăUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii