Spala bine 250 g de ciuperci si taie-le felii. Adauga o ceapa rosie tocata marunt si pune-le la fiert in 2 linguri de ulei. Daca ciupercile sunt prea
Spala bine 250 g de ciuperci si taie-le felii. Adauga o ceapa rosie tocata marunt si pune-le la fiert in 2 linguri de ulei. Daca ciupercile sunt prea uscate poti adauga 5 ml de apa. Adauga la ciupercile cu ceapa 3 linguri de bulion, 1 lingurita de glucoza, 1 lingurita de sare, jumatate de lingurita de busuioc, foi de dafin macinate, putin piper macinat si cateva stropi de suc de lamaie. La sfarsit adauga 20 ml de apa si amestecand bine pune totul la fiert pentru cateva minute. Pastreaz-o in frigider pana ziua urmatoare. Poti inlocui piperul macinat cu oregano sau nucsoara rasa marunt. Aceasta cantitatea ajunge pentru doua persoane.
Alte reteta ciuperci recomandate
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Salata de spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii