Salata de boeuf vegetariana este o alternativa la clasica reteta de salata beouf. Este un aperitiv festiv vegetarian.
Se fierb legumele cat sa ramana intregi (nu foarte mult timp). Apoi legumele fierte si muraturile se taie cubulete si se amesteca dupa ce s-au racit. Se adauga sare dupa gust.
Pentru maioneza: se separa cele 4 galbenusuri si se amesteca cu o lingura de lemn intr-un bol, adaugand treptat ulei de masline, pana cand se obtine consistenta dorita. Se adauga sare dupa gust.
Se amesteca legumele cu 3/4 din maioneza, incet sa nu se zdrobeasca. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza ramasa si cu felii de gogosar murat.
Aparatul Philips Multicooker are 2 functii foarte atractive pentru mine: posibilitatea de a prepara iaurt si functia de gatire la aburi
Se serveste rece
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii