Ceapa se taie fin, nucile sau migdalele se maruntesc, salata se rupe in bucatele mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Se amesteca apoi toate intr-u
Ceapa se taie fin, nucile sau migdalele se maruntesc, salata se rupe in bucatele mici, iar usturoiul se piseaza marunt.
Se amesteca apoi toate intr-un castron. Separat, se pregateste sosul. Se amesteca uleiul cu otetul si se adauga miere sau zahar si sare dupa gust. Se toarna sosul peste salata si se amesteca bine.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor
Rulada de porc
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii