Salata verde cu piept de pui este o reteta culinara pentru primavara. Ingredientele sunt: salata verde, piept de pui dezosat, ardei gras.
Salata verde cu piept de pui este o reteta culinara pentru primavara. Ingredientele sunt: salata verde, piept de pui dezosat, ardei gras.
Salata verde cu piept de pui se prepara astfel: pe un fund de lemn taiem felii pieptul de pui. Il asezonam cu sare si piper timp de 7 minute, uniform, in untul incins. Se scoate pe hartie absorbanta si se lasa sa se raceasca. Salata verde se curata si se spala bine, apoi se rupe cu mana bucati mari, care se pun pe un platou. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie fasii lungi, care se pun peste salata, impreuna cu ceapa verde, curatata, spalata si taiata rondele. Se scot samburii maslinelor si acestea se taie inele, care se raspandesc pe platou. Deasupra se aranjeaza estetic suvitele de carne de pui prajite. Intr-un bol, se freaca mustarul picant cu uleiul, apoi se adauga zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, sarea, piperul si caperele. Toate se amesteca, pentru omogenizare. Sosul pentru salata obtinut se toarna peste salata de pe platou. Pana la servire, platoul se tine la rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii