Salata verde se spala bine se scurge de apa si se separa cam 2 frunze de persoana. Restul se taie julien si se pune intr-un castron. Porumbul (de la
Salata verde se spala bine se scurge de apa si se separa cam 2 frunze de persoana. Restul se taie julien si se pune intr-un castron. Porumbul (de la conserva) se mai fierbe cam 10 minute, apoi se scoate din apa si se pune la scurs si la racit. Dupa ce s-au racit, boabele de porumb se pun in castronul cu salata. Se adauga si conserva de ton, usutoriul zdrobit, se sareaza si se toarna uleiul si mirodeniile. Se pun frunzele intregi de salata pe un platou si se asaza peste ele salata preparata.
Se serveste dupa aproximativ 15 minute de la pregatire.
Alte retete:
Chiftele Rulada de porc Iahnie de fasole

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii