Salata verde se spala bine se scurge de apa si se separa cam 2 frunze de persoana. Restul se taie julien si se pune intr-un castron. Porumbul (de la
Salata verde se spala bine se scurge de apa si se separa cam 2 frunze de persoana. Restul se taie julien si se pune intr-un castron. Porumbul (de la conserva) se mai fierbe cam 10 minute, apoi se scoate din apa si se pune la scurs si la racit. Dupa ce s-au racit, boabele de porumb se pun in castronul cu salata. Se adauga si conserva de ton, usutoriul zdrobit, se sareaza si se toarna uleiul si mirodeniile. Se pun frunzele intregi de salata pe un platou si se asaza peste ele salata preparata.
Se serveste dupa aproximativ 15 minute de la pregatire.
Alte retete:
Chiftele Rulada de porc Iahnie de fasole
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoara"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...
Ciorba de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii