Se spala bine salata si spanacul si se rup apoi in bucati mai mici. Se oparesc frunzele, dupa care se lasa la racit. Se pun apoi intr-un castron, iar
Se spala bine salata si spanacul si se rup apoi in bucati mai mici. Se oparesc frunzele, dupa care se lasa la racit. Se pun apoi intr-un castron, iar in amestec se mai adauga ceapa taiata foarte fin, usturoiul zdrobit marunt si mustarul. Se amesteca bine si se toarna peste salata untul topit. Se orneaza salata cu oul taiat rondele.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Iahnie de fasole
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii