Salata vieneza cu crema de branza este o alt fel de salata, suprinzatoare prin gusturile fine si inedite pe care le ofera, dar si prin modul de prezentare.
Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours
Dam la frigider si servim salata vieneza cu crema de branza rece, alaturi de paine prajita.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii