Taiteii trebuie sa fie in proportii egale cu toate celelalte ingrediente la un loc. Se marineaza pieptul de pui cu ulei si sare si se da pe grill. Int
Taiteii trebuie sa fie in proportii egale cu toate celelalte ingrediente la un loc. Se marineaza pieptul de pui cu ulei si sare si se da pe grill. Intre timp, taiteii se pun in apa si se prepara ca pastele. Se toaca castravetii , salata, menta, iar morcovii se dau prin masina de ras. Alunele se piseaza. Intr-un bol, se pun, pentru fiecare portie, taiteii, menta, castravetii, salata, pieptul de pui taiat bucatele, morcovii si alunele. Se toarna sosul deasupra si se amesteca.
SOS=otet alb si sos de peste in parti egale, o lg de zahar si una de ciusca. Sosul trebuie sa fie dulce si iute; pentru fiecare portie, 1-2 Linguri sos.
Vara; de obicei numai carnea este calda, restul rece.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mi-a placut mult rulada lui Merisor am pregatit si eu doua placinte rulate cu dovleac turcesc. Daca mi-aduc...
Desert placinte rulate cu dovleac turcescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii