Salata Vietnameza-Ga Sa Bun

Taiteii trebuie sa fie in proportii egale cu toate celelalte ingrediente la un loc. Se marineaza pieptul de pui cu ulei si sare si se da pe grill. Int

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • taitei din orez
  • salata
  • castraveti
  • morcovi
  • menta
  • alune prajite
  • ulei
  • sare
  • sos=otet alb
  • zahar
  • sos din peste
  • ciusca

Mod de preparare

Taiteii trebuie sa fie in proportii egale cu toate celelalte ingrediente la un loc. Se marineaza pieptul de pui cu ulei si sare si se da pe grill. Intre timp, taiteii se pun in apa si se prepara ca pastele. Se toaca castravetii , salata, menta, iar morcovii se dau prin masina de ras. Alunele se piseaza. Intr-un bol, se pun, pentru fiecare portie, taiteii, menta, castravetii, salata, pieptul de pui taiat bucatele, morcovii si alunele. Se toarna sosul deasupra si se amesteca.

SOS=otet alb si sos de peste in parti egale, o lg de zahar si una de ciusca. Sosul trebuie sa fie dulce si iute; pentru fiecare portie, 1-2 Linguri sos.
Vara; de obicei numai carnea este calda, restul rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori