1. Se incinge cuptorul la 200 °C 2. Se intinde o foaie de aluat din aluatul de pizza, se taie fasii si acestea se rasucesc sub forma de spirale. 3.
1. Se incinge cuptorul la 200 °C
2. Se intinde o foaie de aluat din aluatul de pizza, se taie fasii si acestea se rasucesc sub forma de spirale.
3. Se ung cu putina apa si se presara sare gema si cimbru; se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la cuptor 5-8 min, pana devin crocante.
4. Se scot si se lasa sa se raceasca
5. Se curata fasolea verde si se rup pastaile bucati.
6. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi.
7. Se incinge uleiul si se calesc fasolea verde, cartofii, cuburile de sunca (sau cubuletele din carne de vita) si 2 lingurite cimbrisor uscat.
8. Se adauga supa si se da in clocot; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale 20 min.
9. Se decojesc rosiile, se curata de seminte si se taie cuburi.
10. Se adauga in vas, se incalzeste si se pipereaza.
11. Se orneaza cu 2 linguri patrunjel tocat si se serveste cu crochete.
Se orneaza cu 2 linguri patrunjel tocat si se serveste cu crochete.
Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii