1. Se incinge cuptorul la 200 °C 2. Se intinde o foaie de aluat din aluatul de pizza, se taie fasii si acestea se rasucesc sub forma de spirale. 3.
1. Se incinge cuptorul la 200 °C
2. Se intinde o foaie de aluat din aluatul de pizza, se taie fasii si acestea se rasucesc sub forma de spirale.
3. Se ung cu putina apa si se presara sare gema si cimbru; se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la cuptor 5-8 min, pana devin crocante.
4. Se scot si se lasa sa se raceasca
5. Se curata fasolea verde si se rup pastaile bucati.
6. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi.
7. Se incinge uleiul si se calesc fasolea verde, cartofii, cuburile de sunca (sau cubuletele din carne de vita) si 2 lingurite cimbrisor uscat.
8. Se adauga supa si se da in clocot; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc moale 20 min.
9. Se decojesc rosiile, se curata de seminte si se taie cuburi.
10. Se adauga in vas, se incalzeste si se pipereaza.
11. Se orneaza cu 2 linguri patrunjel tocat si se serveste cu crochete.
Se orneaza cu 2 linguri patrunjel tocat si se serveste cu crochete.
Pofta buna!
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii