Se curata telina, se spala, se rade pe razatoarea de zarzavat, se sareaza, se freaca cu mina si se lasa sa stea ½ ora intr-o strecuratoare sau intr-o
Se curata telina, se spala, se rade pe razatoarea de zarzavat, se sareaza, se freaca cu mina si se lasa sa stea ½ ora intr-o strecuratoare sau intr-o sita de par. Se pune telina in maioneza preparata, se adauga crenvurstii curatati de pielita si taiati ca taiteii, piperul, sare, daca mai este nevoie si se amesteca bine. Se asaza pe o farfurie si se garniseste cu bucati de gogosar sau felii de rosii. Se poate pregati si fara crenvursti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBy Laura Adamache cu mici modificari :)
Tort cu crema de lapte si nuca pralinata
Comentarii