1. Taie dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa. 2. Tai pieptul de pui fasii si il adaugi peste d
1. Taie dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa.
2. Tai pieptul de pui fasii si il adaugi peste dovlecei.
3. Pui si sare si, daca preferi mai picant, poti pune si piper.
4. Dai totul la fiert si lasi jumatate de ora.
Se serveste tocanita calda cu cascaval ras deasupra.
Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii